Persoonlijke Bike Fit

Bink Fietsen wil zich graag verder specialiseren en onderscheiden. Dit houdt in dat wij goed opgeleid personeel hebben die een persoonlijke Bike Fit kunnen geven aan onze klanten. Deze Bike Fit komt tegemoet aan uw specifieke wensen en biedt maatwerk. Het zal leiden tot snellere ritten met meer comfort en meer plezier.

Wij werken alleen op afspraak!

Heeft u interesse in een persoonlijke Bike Fit of wilt u meer informatie?
Neem contact op met ons op via tel. 020 6472569.

Bike Fit, hoe werkt dat?

Stap 1: Het gesprek

We bekijken samen wat uw wensen en doelen als fietser zijn.

Stap 2: Fysieke beoordeling

Voordat u op de fiets gaat zitten, wordt uw lenigheid en flexibiliteit bepaald.

Stap 3: Afstelling schoenen

Samen bepalen we welke schoenen geschikt voor u zijn en wat de juiste plaatsing van de schoenplaatjes is om een goede basis te garanderen.

Stap 4: Startpositie

Uw fit op de fiets begint met een evaluatie van uw huidige zitpositie en een uitleg over de vervolgstappen.

Stap 5: Positie onderlichaam

De afstelling begint met de keuze voor een zadel. Vervolgens wordt stapsgewijs een aantal tussentijdse aanpassingen gedaan om een ideale biomechanische positie voor u te bewerkstelligen.

Stap 6: Positie bovenlichaam

Hier krijgt uw Bike Fit zijn uiteindelijke vorm met de juiste hoogte en lengte van de stuurpen en de juiste vorm en breedte van het stuur voor een optimale lichaamshouding en krachtoverbrenging.

Stap 7: Beoordeling en vervolgafspraak

De sessie wordt beëindigd met een document waarin uw Bike Fit wordt vastgelegd. Er wordt bovendien een vervolgafspraak gepland om te kijken of alles naar tevredenheid is.