BINK Fietsen, al meer dan 40 jaar dé fietsenspeciaalzaak van Amstelveen, is weer helemaal klaar voor het voorjaar. Het  familiebedrijf dat zich onderscheidt in pure kwaliteit heeft GIANT aan het toch al rijke assortiment toegevoegd, blijft de Brandspotdealer voor Cortina en is het adres voor de zeer populaire custombuilt fietsen van Santos.

Het merkenpalet van BINK is groter dan ooit en dat is zeker af te lezen aan de 900 m2 grote en zeer overzichtelijke showroom aan de Amsterdamseweg 162. Van het ijzersterke merk Trek, het zeer gewilde Urban Arrow (de Family-bakfiets die je moet hebben) tot het Zwitserse Flyer: het is allemaal even sterk, krachtig en stijlvol. Ook Victoria en Alpina (kinderfietsen) behoren tot de  grotendeels exclusieve BINK Collectie.

Breder
‘Met GIANT is onze assortiment nog breder worden. We bieden echt voor ieder wat wils’, zegt liefhebber en eigenaar Stefan Bink. Een rondje door zijn zaak is voor iedere fietsenliefhebber een waar genot, want op elke hoek staat wel een exemplaar waar je van denkt: die wil ik hebben! Het is niet voor niks dat veel Amstelveners die op zoek zijn naar een nieuwe, kwalitatieve fiets zich bij BINK melden. BINK is specialist in e-bikes, hybride fietsen, mountainbikes, racefietsen, kinderfietsen, transportfietsen en natuurlijk custom build fietsen.

BINK
Daarbij biedt BINK niet alleen ijzersterke garantie, maar ook heeft een ervaren en vriendelijk team monteurs dat altijd klaar staat voor de klant en snel en vakkundig reparaties uitvoert. Bij BINK kan je simpelweg geen miskoop doen en krijg je service zoals je dat vroeger gewend was. Maar met de rijke Amstelveense historie van het bedrijf, weten veel plaatsgenoten dat al: je fiets koop je bij BINK.

Tip
Naast fietsen heeft BINK ook een uitgebreid assortiment fietsaccessoires,- onderdelen- en kleding. Tip: de nieuwe BINK- race-)kledinglijn zier er professioneel uit. Na een bezoek aan BINK krijg je spontaan zin in om te fietsen!

WhatsApp chat