Skip to main content

Bink Fietsen is aan het opruimen en daar plukt u de vruchten van. Wij geven namelijk kortingen oplopend tot 30% op de 2019 modellen fietsen die wij in de winkel hebben staan. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Bink ruimt op. Korting van 10% tot wel 30% op diverse fietsen.

E-bikes van Giant en Trek met korting

De E-bikes van Giant en Trek zijn stuk voor stuk toppers met goede afmontage én zeer betrouwbare motor en accu. We hebben van Giant de Ease-E, Prime E+ en de Grandtour E+ e-bikes, op deze e-bikes geven wij 15% korting.

Van Trek hebben we de LM4+, de TM2+ en de TM500. Ook op deze top E-bikes krijgt u 15% korting.

Eén van de populairste en beste is de Giant Grandtour E+. Dit 2019 model is een limited edition.

Over de Giant Grandtour E+ E-bike

Ontdek de slimste en comfortabelste elektrische fiets van 2019. Met de nieuwste generatie Yamaha SyncDrive Life middenmotor, voor slimme ondersteuning en soepel rijgedrag, waar je ook fietst!

De SyncDrive Life heeft vijf ondersteuningsstanden en beschikt over de Smart Assist-functie. Hiermee kiest het systeem zelf de optimale ondersteuningsstand door het slim combineren van 6 sensoren. Zelf nadenken over de juiste ondersteuningsstand is niet meer nodig, de SyncDrive Life neemt dit uit handen.

1
ALUXX SL aluminium frame, Hydroformed monotube lage instap en mooie afgewerkte lassen.
2
Geïntegreerde verstelbare stuurpen.
3
Verende voorvork met 50mm veerweg. Met geïntegreerde 40Lux spatbordverlichting en geïntegreerde balhoofd dagrij-verlichting.
4
400Wh EnergyPak.
5
Krachtige Magura hydraulische velgremmen.
6
Soepele en nagenoeg onderhoudsvrije Shimano Nexus 8 naafversnelling.
7
Stille en krachtige Giant SyncDrive Life 60Nm middenmotor, Smart Support, vijf instelbare ondersteunigsstanden.

Normaal €2899,-, nu voor €2464,-. Zolang de voorraad strekt.

Diverse racefietsen van Trek en Giant.

Naast flinke kortingen op E-bikes, geven wij ook kortingen op de racefietsen van Giant en Trek. We hebben bijvoorbeeld de Trek Emonda ALR, de Emonda air, de Madone 9.2 C H2 en de Checkpoint SL5 in de aanbieding.

Wij ruimen ook enkele mooie racefietsen van Giant op. Zo geven wij 15% korting op de Giant TCR Advanced Disc en de Advanced 2.

Trek X300 model

Deze Trek X300 Midstep voor dames is perfect voor jou wanneer je maximale veelzijdigheid voor je geld wilt. De Trek X300 heeft een lichtgewicht aluminium frame met interne kabelgeleiding voor een fraai uiterlijk, 24 versnellingen met een breed bereik voor heuvelachtig en gevarieerd terrein plus een Shimano naafdynamo die de koplamp van stroom voorziet. Naast spatborden, een drager, achterlicht en beugelslot is de X300 uitgerust met een verstelbare stuurpen waarop je eenvoudig diverse accessoires kunt monteren.

Normaal €829,-, nu voor €580,-