Fietsen

Bink Fietsen heeft een ruim assortiment fietsen van de merken:

Bink Fietsen is een Santos Store!
Santos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is. Alleen zo kunnen we de beste fiets bouwen, voor jou. Elke Santos wordt opgebouwd door één monteur, met aandacht voor elk detail. We geven om kwaliteit en om persoonlijk contact. Zo wordt iedere Santos Built for (your) Life.

De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. Vanaf nu kun je de auto laten staan en lekker met de fiets. Wat wil een gezin nog meer!

Lees meer over Urban Arrow

Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers.
Specialized heeft een breed assortiment.  Bink Fietsen is Turbo dealer en heeft vele E-bikes in de showroom staan. Fietsbeleving staat op nummer 1 en blijven voortdurend innoveren.

Het Duitse Ebike Das Original, produceert, ontwikkelt en ontwerpt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met het betrouwbare Bosch systeem. Het unieke van deze fietsen is, dat ze stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. Dus geen assemblagelijnen, maar juist individuele verzamelstations, waar een technicus “zijn” EBIKE assembleert en na voltooiing test. Op de accu zit 4 jaar garantie, op het frame zit 30 jaar garantie.

Bink Fietsen is een Trek store!
Elke Trek wordt gebouwd om de kwaliteit van jouw rit te verbeteren en elk model wordt ondersteund door onze traditie van prestaties, duurzaamheid en precisieproductie. Zoek jouw fiets in ons complete aanbod strakke mountainbikes, snelle racefietsen en stijlvolle stadsfietsen.

“Dutch Fashion Bikes”
De Cortina fietsen zijn hip en trendy en passen altijd bij jouw persoonlijke smaak. Of je nu een transportfiets, moederfiets, stadsfiets of e-bike zoekt, Cortina heeft het.

Bink Fietsen is een Flyer store.
Zwitserse topkwaliteit. Als enige fabrikant standaard 5 jaar garantie op de fiets. Flyer biedt de mogelijkheid tot een unieke accucapaciteit van maar liefst 648 Wh.

Wie graag fietst, houdt van E-Bikes!
Een compacte, bijna stille elektromotor geeft extra ‘Energie-Plus’: dit systeem ondersteunt precies wanneer ú het nodig heeft. E-Bikes van VICTORIA zijn heel eenvoudig te rijden. Na een paar minuten zal uw rijstijl zich intuïtief aan de nieuwe techniek aanpassen- vanaf dit moment wil je nooit meer anders!

Voor een kind  is een nieuwe fiets iets magisch. Alpina is het kinderfietsmerk voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisje zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Neem gauw een kijkje in de collectie op de website.