Leasefiets

Bij BINK Fietsen zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen, met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden. De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom fietsen wij voorop met het leasen van fietsen: elke dag zorgeloos van en naar je werk fietsen.

Voor zowel ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren is er een passende leaseoplossing voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service.

Meer fietsen, dat zouden we allemaal moeten doen. Voor de sport. Voor de kids. Voor het werk.

Wie geregeld fietst, zit beter in z’n vel. En door meer fietskilometers te maken, bespaar je brandstofkosten en reis je een stuk milieuvriendelijker. Maar wanneer je vaker wilt fietsen, heb je natuurlijk wél een goede fiets nodig.

Maar zo’n speed-pedelec, e-bike of stadsfiets is best een investering… en na aankoop moet je ook nog rekening houden met onderhoud, verzekeringen en reparaties. Goed om te weten dat BINK Fietsen een aantrekkelijke oplossing heeft: een fietsabonnement. Dit betekent dat je voor een vast bedrag per maand een splinternieuwe fiets rijdt. Inclusief verzekeringen, onderhoud én reparaties.

Hét gezonde alternatief voor woon-werkverkeer!

Een fiets leasen

Er zijn allerlei manieren om een fiets te leasen. Je kunt als particulier een abonnement met Leasefiets afsluiten, maar het wordt helemaal interessant wanneer je via jouw werkgever een fiets kunt leasen. Dankzij diverse regelingen kan jouw werkgever bijdragen in de maandelijkse leasekosten. Als werkgever biedt dit ook allerlei voordelen: fittere werknemers, minder brandstof- en parkeerkosten. Tot slot bieden we zakelijke leaseoplossingen voor speciale fietsen en e-bikes: denk aan bezorgfietsen en cargobikes.  Of je nu als particulier, werknemer óf werkgever interesse hebt in een leasefiets… Wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.

Belastingvoordeel

Het maandelijkse leasebedrag is een bedrijfsuitgave die je van de jaarlijkse winst af mag trekken. Dit levert belastingvoordeel op. Een fiets leasen is daardoor goedkoper dan privé aanschaf.

Zorgeloos de weg op

Geen zorgen over onvoorziene kosten. Je fietsplan omvat verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp. We staan altijd voor je klaar.

Overkopen

Wil je doorfietsen na de leasetermijn? Geen probleem! Je neemt je leasefiets voor circa 15% voordelig over. Inclusief overname ben je tot wel 35% goedkoper uit dan privé kopen.

Aankoopbedrag

Bij leasen hoef je geen groot aankoopbedrag te betalen, maar betaal je slechts een klein bedrag per maand. Hierdoor hou je meer geld over om te investeren in andere zaken.

De voordelen voor jou

Jouw droomfiets voor een paar tientjes in de maand
Geen hoge aanschafkosten
Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie
Snel en eenvoudig geregeld
Een betere conditie, minder stress en energieker
Een goede fiets voor woon- werk kilometers
Bedrage aan een beter milieu
Geen files en parkeerproblemen meer

Vragen? Neem contact met ons op.

De aanbieders van Fietslease

Bij Bink Fietsen kunt u een fiets leasen via:

  • Bovag Friesland Lease
  • PON Lease a bike
  • HelloRider

Drie jaar

Een fietsabonnement ga je aan voor drie jaar. Rente en afschrijving zijn in het lease abonnement inbegrepen. Na die drie jaar krijg je de mogelijkheid om voor een nieuwe fiets te kiezen. Lekker band, accu-problemen of een ketting probleem? Je bent 24 uur per dag verzekerd voor pechhulp.

Heb je vragen? Het team van Bink Fietsen staat graag voor jou klaar om je verder van informatie te voorzien.

Bereken jouw voordeel

Bovag

Lease a bike

HelloRider