Skip to main content

Voorkom diefstal van uw E-bike met het GPS tracking systeem.

Nu verkrijgbaar bij Bink Fietsen: het GPS-tracking system van PowUnity.

Als u uw fiets op slot zet en het ‘alarm’ op de App activeert, krijgt u een melding als de fiets beweegt. Hierdoor is de kans groot dat u de dief op heterdaad betrapt, maar ook als iemand aan uw fiets zit, of bijvoorbeeld de accu probeert te stelen, kunt u de dief misschien nog op tijd snappen.

Bij de tracker zit een gratis app met veel extra functies, maar het belangrijkste is dat u uw fiets overal en altijd kunt volgen. De GPS tracker stuurt tijdens het fietsen en als hij beweegt elke 4-10 seconden een GPS-signaal met een afwijking van maximaal 6 meter.

De GPS tracker wordt met een passende stekker rechtstreeks in de motor geplugd. De module zit onder de motorkap en kan niet verwijderd worden zonder dat de crank en de motorkap worden verwijderd. De tracker heeft een ingebouwde simkaart (zonder abonnementskosten). De tracker laadt zichzelf op via de accu van uw fiets en als de accu niet op de fiets zit werkt de GPS-tracker nog c.a. 3 weken op zijn eigen batterij.

De app is het eerste jaar gratis, daarna wordt er € 3,95 per maand voor het datagebruik in rekening gebracht. Er is geen opzegtermijn.

Het GPS-tracking system is ontwikkeld door PowUnity, een Oostenrijks bedrijf en is kwalitatief hoogwaardig. Met een goede klantenservice en een super gebruiksvriendelijke app die heel gemakkelijk te installeren is op elke smartphone is deze GPS-tracker voor uw fiets met afstand de beste op de markt.

Waarom de tracker als u verzekerd bent?

Als uw fiets onverhoopt gestolen wordt, brengt dit altijd ongemak en kosten met zich mee. Een fietsverzekering is een ‘objectverzekering’ en loopt af op het moment dat de fiets gestolen wordt. Voor een nieuwe fiets moet u dan weer een nieuwe verzekering afsluiten. Elektrische fietsen en elektrische bakfietsen zijn niet altijd uit voorraad leverbaar en er zit vaak zelfs een flinke levertijd aan vast, dat betekent dat u in de meeste gevallen een tijdje onthand zult zijn. Het doen van aangifte en alle negatieve spanning die er bij een diefstal bijkomen maken het allemaal niet echt prettig.

Mocht u meer informatie willen, u bent van harte welkom bij ons in de winkel aan de Amsterdamseweg 162 te Amstelveen.