https://www.youtube.com/watch?v=feFrkR-zZTg

Bink Fietsen

Bink Fietsen is al ruim 40 jaar een begrip in Amstelveen en omstreken. Het is een modern, klantgericht familiebedrijf met een grote passie voor fietsen.
In het ruime pand van 900 m2 verdeeld over twee verdiepingen vindt u alles op het gebied van fietsen, onderdelen en accessoires. Bink Fietsen heeft een ruim assortiment E-bikes, transportfietsen, hybride fietsen, racefietsen, mountainbikes, custom build fietsen en kinderfietsen. Naast fietsen is er ook een uitgebreide keuze aan accessoires, tassen, kleding, schoenen en voeding.

Gratis parkeren voor de deur. Nabij afslag A9, Amstelveen!

Werkplaats is open &
de winkel is open op afspraak!

Vanaf 3 maart is onze winkel weer open op afspraak.
Plan een afspraak in via e-mail (info@binkfietsen.nl) of bel tijdens openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag op 020-6472569 (kies optie winkel).

De werkplaats is open voor onderhoud en reparatie. Alleen wachten op reparatie is helaas niet mogelijk.

Onze voorwaarden:
🚲 Wij plannen afspraken in op dinsdag t/m zaterdag
🚲 Maximaal 2 klanten in de winkel, dus kom zoveel mogelijk alleen. U dient bij het reserveren aan te geven of u met 1 of 2 personen langs wilt komen.
🚲 Wij dragen mondkapjes
🚲 Wij wassen met regelmaat onze handen
🚲 Wij schudden geen handen en houden waar mogelijk gepaste afstand (1,5 meter) van onze klanten
🚲 Toiletbezoek is niet mogelijk
🚲 Wanneer u griep of verkoudheid verschijnselen heeft, verzoeken wij u om niet langs te komen en eventuele afspraken te verplaatsen.

Wilt u liever niet de deur uit? Wij halen en brengen uw fiets graag.

BOVAG Leasefiets:

Hét gezonde alternatief voor woon-werkverkeer!

In een wereld waar gezond, maar ook milieubewust leven steeds belangrijker wordt, fietsen wij voorop met de BOVAG Leasefiets: elke dag zorgeloos van en naar je werk fietsen.

Bij BINK Fietsen bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende leaseoplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service.

Heeft u vragen? Het team van Bink Fietsen staat graag voor u klaar om u verder van informatie te voorzien.

Meer lezen

Wat onze klanten over ons zeggen

Top service, fiets geheel laten nakijken omdat originele leverancier er een potje van had gemaakt. Weet nu zeker, er is voor mij nog maar 1 zaak die aan me fiets mag komen

John Kamp

Alles maar dan ook alles hebben ze altijd met een vriendelijk gezicht.

Rob de Werker

Just Binks it!!!

Peter Xax

Snelle en belangeloze hulp. De afstelling van stuur en voorvork van onze een maand oude Flyer was niet goed. Bink Fietsen heeft ons direct en goed geholpen en daarbij ook nog goede uitleg gegeven. Mijn complimenten voor de service van Bink. Top!

Jan Wenmakers

Onaangekondigd klopte ik aan met mijn Bulls racefiets voor mogelijkheid het stuur wat hoger te zetten. Ik werd hierin meteen perfect geholpen en bovendien voorzien van advies en spontaan wat extra aanpassingen voor betere houding. Resultaat: zondag een rit van ca. 85 km gemaakt met veel betere houding,ik kan de kracht beter op de pedalen overbrengen (was simpelweg lang zo vermoeid niet als anders), betere controle en zicht op de weg, omgeving en verkeer (veiligheid), vrijwel geen last nek/schouder en zelfs geloof ik dat zadelpijn minder is. Samengevat: simpelweg met veel meer plezier gereden! Erg fijn, dank hiervoor; ben er bijzonder mee geholpen en ben onder de indruk van de service!

Arie Hardenbol

Drie jaar geleden gingen we op zoek naar een e-bike vanwege mijn gezondheidsproblemen. Bij Bink gaven ze ons deskundige en vertrouwenwekkende voorlichting over de verschillen en de mogelijkheden per merk. We konden proefrijden zodat we een weloverwogen keuze konden maken. De aflevering en service waren prima in orde. Toen we later een probleem hadden dat buiten de garantie viel, benaderde Bink de leverancier en loste het probleem op. Hulde voor deze ouderwetse service in een modern jasje!

Henriette Hoekstra

Locatie

Facebook Nieuws

Bink Fietsen
Bink Fietsen29/03/2021 @ 19:26
De lente editie van Into Business is uit! Samen op de cover en een leuk artikel over onze winkel. Het eerste exemplaar heb ik uitgereikt gekregen in de studio. Zie hieronder het leuke resultaat met een digitale rondleiding door de winkel:

https://youtu.be/jSkCD4JQy6s