In een gemeente waar de komende jaren alle wegen op de schop gaan is fietsen de uitkomst. Voor zowel particulieren als ondernemers. En met de elektrische (bak)fiets is een ritje snel, milieuvriendelijk en comfortabel.

Je ziet hem al heel regelmatig in het straatbeeld: de Urban Arrow. Deze transportfiets is er in drie uitvoeringen: Family, Shorty en Cargo. Daar waar de Family zijn naam eer aan doet (uitermate geschikt voor het vervoeren van de hele familie) zijn de Shorty en Cargo speciaal ontwikkeld voor kleine en grote bedrijven. De krachtige trapondersteuning van Bosch zorgt ervoor dat hij, ondanks de grote laadruimte tot 2500 liter, erg gebruiksvriendelijk is. ‘En bezorging gedaan kan worden, zónder in de file te staan’, legt Mariëlle Bink uit.

Van ketting naar riem
Eén van de bijzondere en nieuwe kenmerken van de Urban Arrow is de ijzersterke riem aandrijving (beltdrive), die de traditionele ketting vervangt. ‘Deze is onderhoudsvrij, geruislozer, lichter en vooral duurzamer. Zeker voor een fiets die veel buiten staat is de beltdrive perfect, want hij roest niet en gaat jaren mee’, legt Stefan Bink uit. BINK Fietsen biedt de Urban Arrow exclusief aan in Amstelveen.

Fiets leasen
Ideaal is de mogelijkheid om een fiets bij BINK Fietsen te leasen. ‘Een fiets kan soms een behoorlijke investering zijn. Daarom kun je bij ons een fiets leasen. Je betaalt je fiets dan in maximaal drie jaar af voor een vast bedrag per maand. Dat kan met alle soorten fietsen. We krijgen al regelmatig fiets-aanvragen van bedrijven, omdat fiets leasen een ontzettende duurzame en snelle manier van vervoer is. Juist voor je personeel’, aldus Stefan.

Bij het aangaan van een leasecontract profiteer je bovendien van de full-service van BINK. ‘We komen bij een reparatie langs bij je bedrijf, of je rijdt even langs op de Amsterdamseweg. Dan repareren we het direct voor je.’

Van Cortina tot Travelbikes
BINK Fietsen biedt een breed assortiment aan. Van de bekende en populaire Cortina’s tot Travelbikes en van de Urban Arrow tot beste kinderfietsen. ‘Kom langs en maak een proefrit. We hebben sowieso een fiets die bij je past. En wil je meer informatie over het leasen als particulier of bedrijf, neem dan contact met ons op’, eindigt Mariëlle.

Bron: www.amstelveenz.nl

WhatsApp chat

Wij zijn open!

Hieronder treft u aan welke maatregelen wij treffen in verband met het Corona-virus.

Wilt u in deze bizarre tijd liever niet de deur uit? En heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig?
Wij bieden haal- en brengservice aan, kijk voor meer informatie op de website.

Misschien bent u wel ontzettend druk of vind u het niet fijn om samen met andere klanten te moeten winkel.
Als u graag op korte termijn toch die nieuwe fiets wilt uitzoeken, is dit geen probleem. Kom dan private shoppen bij BINK Fietsen! Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken. U kunt dan in alle rust het ruime assortiment in de winkel bekijken. U krijgt persoonlijke aandacht en advies.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 020 - 6472569 en via info@binkfietsen.nl