Skip to main content

Lease je (bak)fiets

By Nieuws

In een Gemeente waar de komende jaren alle wegen op de schop gaan is fietsen een uitkomst. Voor zowel particulieren als ondernemers. En met de elektrische (bak)fiets is een ritje snel, milieuvriendelijk en comfortabel.

Read More

Schwalbe Airless System

By Nieuws

100% zorgeloos fietsen?! Wie wil dat niet. Met het Schwalbe Airless System heb je een bandensysteem zonder lucht, dus je hoeft niet meer te pompen en je kunt niet meer lekrijden. Eenmaal gemonteerd kan er, bij normaal gebruik, tot wel 10.000 kilometer zorgeloos gefietst worden.

Read More

Aan de bak met Urban Arrow

By Nieuws

De Urban Arrow, de elektrische bakfiets, is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ideaal om je kinderen, boodschappen of hond in te vervoeren. Of allemaal tegelijk. Ook voor ondernemers is de Cargo een milieuvriendelijke , comfortabele en snelle uitkomst.

Read More
WhatsApp chat

Welkom op de website van Bink Fietsen. De winkel en werkplaats zijn open!

Er mogen maximaal 8 klanten tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn. Ziet u dat het "vol" is, wacht a.u.b. dan even buiten.

Voor advies over een fietsaankoop mag u een afspraak maken. Plan een afspraak in via e-mail (info@binkfietsen.nl) of bel tijdens openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag op 020-6472569 (kies optie winkel). De werkplaats is open voor onderhoud en reparatie.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Groet,
Team Bink Fietsen


Onze richtlijnen:
🚲 Wij plannen afspraken in op dinsdag t/m zaterdag
🚲 Wij dragen een mondkapje
🚲 Wij wassen met regelmaat onze handen
🚲 Wij schudden geen handen en houden waar mogelijk gepaste afstand (1,5 meter) van onze klanten
🚲 Wanneer u griep of verkoudheid verschijnselen heeft, verzoeken wij u om niet langs te komen en eventuele afspraken te verplaatsen.

Wilt u liever niet de deur uit? Wij halen en brengen uw fiets graag. Meer informatie is te vinden op onze website.