Lease je (bak)fiets

By | Nieuws

In een Gemeente waar de komende jaren alle wegen op de schop gaan is fietsen een uitkomst. Voor zowel particulieren als ondernemers. En met de elektrische (bak)fiets is een ritje snel, milieuvriendelijk en comfortabel.

Read More

Schwalbe Airless System

By | Nieuws

100% zorgeloos fietsen?! Wie wil dat niet. Met het Schwalbe Airless System heb je een bandensysteem zonder lucht, dus je hoeft niet meer te pompen en je kunt niet meer lekrijden. Eenmaal gemonteerd kan er, bij normaal gebruik, tot wel 10.000 kilometer zorgeloos gefietst worden.

Read More

Aan de bak met Urban Arrow

By | Nieuws

De Urban Arrow, de elektrische bakfiets, is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ideaal om je kinderen, boodschappen of hond in te vervoeren. Of allemaal tegelijk. Ook voor ondernemers is de Cargo een milieuvriendelijke , comfortabele en snelle uitkomst.

Read More

BINK BREIDT COLLECTIE VERDER UIT MET GIANT

By | Nieuws
BINK Fietsen, al meer dan 40 jaar dé fietsenspeciaalzaak van Amstelveen, is weer helemaal klaar voor het voorjaar. Het  familiebedrijf dat zich onderscheidt in pure kwaliteit heeft GIANT aan het toch al rijke assortiment toegevoegd, blijft de Brandspotdealer voor Cortina...
Read More
WhatsApp chat

Wij zijn open!

Hieronder treft u aan welke maatregelen wij treffen in verband met het Corona-virus.

Wilt u in deze bizarre tijd liever niet de deur uit? En heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig?
Wij bieden haal- en brengservice aan, kijk voor meer informatie op de website.

Misschien bent u wel ontzettend druk of vind u het niet fijn om samen met andere klanten te moeten winkel.
Als u graag op korte termijn toch die nieuwe fiets wilt uitzoeken, is dit geen probleem. Kom dan private shoppen bij BINK Fietsen! Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken. U kunt dan in alle rust het ruime assortiment in de winkel bekijken. U krijgt persoonlijke aandacht en advies.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 020 - 6472569 en via info@binkfietsen.nl