Fietsenliefhebbers opgelet: BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg 162 heeft  sinds kort een nieuwe, exclusieve smaakmaker in het assortiment: de gewilde custombuilt fietsen van Santos.

De zeer kwalitatieve fietsen zijn tot op detailniveau naar wens samen te stellen en worden vervolgens met de hand gebouwd, met als resultaat een onbetwiste en robuuste droomfiets voor het leven.

Exclusief
BINK Fietsen ontwikkelde zich de afgelopen vier decennia tot een fietsenzaak waar kwaliteit in alle facetten op nummer 1 staat. Dat het exclusieve merk Santos aan de rijke collectie van BINK is toegevoegd is eigenlijk geen verrassing: het merk sluit naadloos aan op de passie voor fietsen die bij de familie Bink overal voelbaar is.

Krachtig

Eigenaren Stefan Bink en Marielle Felderhoff-Bink hebben een groot deel van de winkel ingericht om Santos in vol ornaat te presenteren:
als fietsenliefhebber is het moeilijk om je enthousiasme te onderdrukken bij het zien van de diverse modellen die krachtig op de benedenverdieping staan uitgestald.

Detail

Santos is momenteel de trend onder ware fietsenliefhebbers; het relatief jonge merk is sterk in opmars in fietsend Nederland. Iedere Santos-fiets wordt met groot oog voor detail opgebouwd door één monteur en wordt met de hand gebouwd in Nederland (Nieuw-Vennep). De fietser kan al zijn persoonlijke wensen in zijn of haar fiets kwijt; en dat is ook het uitgangspunt van Santos: iedere fietser is uniek.

Travelmaster

Eén van de bijzondere kenmerken van Santos bikes is de ijzersterke aandrijfriem, die de traditionele ketting vervangt. De Rohloff versnellingsnaaf is niet weg te denken bij deze fietsen. Santos is door de hoge duurzaamheid berucht onder avontuurlijke lange afstand en vakantiefietsers (de Santos Travelmaster is een waar begrip), maar Santos biedt ook het beste in het urban-, mountain-, beach,- lite-, tandem en e-bike-segment.

Van niets tot iets

Stefan Bink: ‘De klant kan kiezen uit 29 keuren, 8 frames en 5 modellen. De samenstelling geschiedt op detailniveau en kan volledig worden gepersonaliseerd. Van kleuren, zadel, handgreep tot remmen: geen Santos Bike is het zelfde.’ De bouw van de fiets duurt circa een maand: ‘Je gaat van niets tot fiets in vier weken,’ zegt Stefan. Voor het leven Stefan stelt dat veel fietsers simpelweg behoefte hebben aan de beste kwaliteit. ‘Je kan als het ware zelf de prijs bepalen, je hebt een handgemaakte Santos vanaf 1700 euro, maar je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Je koopt met Santos een fiets voor het leven.’

WhatsApp chat

Wij zijn open!

Hieronder treft u aan welke maatregelen wij treffen in verband met het Corona-virus.

Wilt u in deze bizarre tijd liever niet de deur uit? En heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig?
Wij bieden haal- en brengservice aan, kijk voor meer informatie op de website.

Misschien bent u wel ontzettend druk of vind u het niet fijn om samen met andere klanten te moeten winkel.
Als u graag op korte termijn toch die nieuwe fiets wilt uitzoeken, is dit geen probleem. Kom dan private shoppen bij BINK Fietsen! Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken. U kunt dan in alle rust het ruime assortiment in de winkel bekijken. U krijgt persoonlijke aandacht en advies.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 020 - 6472569 en via info@binkfietsen.nl