Skip to main content

Aan de bak!

De elektrische bakfiets is niet meer uit het Amstelveense straatbeeld weg te denken. Ideaal om je kinderen, boodschappen of hond in te vervoeren. Of allemaal tegelijk. Ook voor ondernemers is de elektrische bakfiets een milieuvriendelijk, comfortabele en snelle uitkomst.

Het Nederlandse fietsmerk Urban Arrow heeft de transportfiets opnieuw uitgevonden: een vernieuwd ontwerp, lichtgewicht frame en een krachtige trapondersteuning van Bosch. “Naast de Family variant is er ook de Urban Arrow Cargo. Een elektrische transportfiets met een laadruimte tot 2500 liter”, aldus Mariëlle Bink.

Ondernemers op de fiets
De Urban Arrow Cargo is een ideale uitkomst voor ondernemers die willen bezorgen, maar liever geen busjes rijden. Zowel grote als kleine bedrijven hebben baat bij dit elektrische vervoersmiddel. “De Cargo heeft een lage afschrijving en lage kilometerprijs. Daarnaast voorkom je filerijden en denk je ook nog eens aan het milieu”, legt Mariëlle uit. Nog een voordeel: een rijbewijs is ondanks de snelheid van 25 km/u niet nodig.

Zelf samenstellen
Zowel de Family als de Cargo zijn compleet zelf samen te stellen. “Je kiest zelf volledig hoe je fiets eruit komt te zien, wat voor laadruimte je wil, welke kleur en welke extra opties je belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld spullen koud vervoeren, dan zijn ook daar mogelijkheden voor.”

Fiets lease
Wist je dat je bij BINK Fietsen ook fietsen kunt leasen? “Je kunt je fiets in drie jaar afbetalen voor een vast bedrag per maand. Deze regeling is voor alle fietsen mogelijk, voor particulieren en bedrijven”, legt Stefan Bink uit. Bij het aangaan van een leasecontract profiteer je bovendien van de full-service van BINK. “Heb je een lekke band of is er iets met je fiets aan de hand, dan kom je gewoon langs en repareren wij het kosteloos voor je.”

Familiebedrijf BINK Fietsen, al 40 jaar gevestigd in Amstelveen, blijft zich continu vernieuwen met bijzondere merken, mogelijkheden en collecties. “Amstelveen gaat de komende jaren flink op de schop. Fietsen is dan natuurlijk de perfecte uitkomst. Bij ons vind je een fiets die zeker bij je past. Zowel zakelijk als privé. Kom langs en maak een proefritje”, eindigt Mariëlle.

Bron: AmstelveenZ.nl