Skip to main content

De nieuwe tweede auto

Hij wordt ook wel ‘de nieuwe tweede auto’ genoemd en dat is niet voor niets. De Urban Arrow is een paradepaardje onder de elektrische bakfietsen en biedt ongekend veel comfort en gebruiksgemak. Bovendien is het design bijzonder fraai.

De Urban Arrow is een echte nekkendraaier onder de bakfietsen, want je hebt wel wat onder je bips als je ermee door de stad toert. Volgens Stefan Bink van BINK Fietsen, dealer van de Urban Arrow, is vooral de Family-uitvoering bijzonder in trek bij Amstelveense ouders.

De Family-uitvoering is dan ook oprecht een indrukwekkende verschijning waar je hip & geruisloos mee door de straten zoeft. Veilig, wendbaar en snel, kom je dankzij een krachtige elektrische trapondersteuning van BOSCH fluitend op je plaats van bestemming aan: en parkeerkosten, die heb je natuurlijk niet.

‘Je kan ‘m ook naar persoonlijke wensen aanpassen,’ zegt Mariëlle Bink-Felderhoff. ‘En hij is uit te breiden met tal van accessoires. ‘De Urban Arrow is alleen verkrijgbaar in wit of zwart, dus dat maakt kiezen eenvoudig’ vult Stefan aan.

Standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en zelfs een extra bankje voor een derde kind, kan je met Urban Arrow Family feitelijk je hele gezin vervoeren. Of je nu een Maxi Cosi mee wilt nemen, of misschien een hond: het past allemaal.

De Urban Arrow is ook verkrijgbaar in een Shorty-variant – waarmee je een hele stoere woon-werkfiets in huis haalt waarmee je met groot gemak heel veel kan vervoeren. Door de grote bergruimte troef je de gemiddelde scooterrijder zeker af: en dat zonder giftige uitlaatgassen uit te stoten. De Urban Arrow Cargo is daarbij in trek bij bedrijven en bijvoorbeeld bezorgdiensten, vanwege de enorme laadruimte en het groene karakter. ‘En de mogelijkheid om je bedrijfsnaam prominent aan te brengen,’ zegt Stefan.

De Urban Arrow Family is een echte must see: dat kan in de showroom van BINK Fietsen. Kom gerust langs!

Bron: AmstelveenZ.nl