Ben jij een liefhebber van de stoere armytrend? Dan kun je in de mode je hart ophalen met stoere sweaters, boots met studs en gave accessoires. Vanaf nu ook met een matching fiets, want sinds dit voorjaar is de Cortina U4 Raw Stone Bridge bij Bink Fietsen verkrijgbaar. Een robuuste stadsfiets in een armygroene kleur en met gave details.

Model: Cortina U4 Raw
Kleur: Stone Bridge
Prijs stadsfiets: v.a. € 689
Prijs e-bike: €1699

Populair

Cortina vindt dat een fiets meer is dan een vervoersmiddel dat je van A naar B brengt. Je fiets is net als je outfit een statement. Wij zouden dan ook het liefst voor elke look een andere fiets hebben! De U4 Raw Stone Bridge Matt is geïnspireerd op de populaire armytrend. De matgroene kleur, 3D-transfers onder de lak, zadel in camouflagelook, gave tag met type-aanduiding; het nieuwste model transportfiets van Cortina is weer een echte wannahave!

Ook als e-bike verkrijgbaar!

Als officiële Cortina Brandspot kun je bij Bink Fietsen altijd de volledige Cortina-collectie terugvinden, en dus ook dit gave model! De Cortina U4 Raw Stone Bridge is verkrijgbaar in dames- en herenvariant met zeven of met drie versnellingen en handremmen. De Cortina U4 Raw is er ook in een elektrische variant: de E-U4 Raw Stone Bridge. Deze uitvoering heeft acht versnellingen en handremmen.

WhatsApp chat

Wij zijn open!

Hieronder treft u aan welke maatregelen wij treffen in verband met het Corona-virus.

Wilt u in deze bizarre tijd liever niet de deur uit? En heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig?
Wij bieden haal- en brengservice aan, kijk voor meer informatie op de website.

Misschien bent u wel ontzettend druk of vind u het niet fijn om samen met andere klanten te moeten winkel.
Als u graag op korte termijn toch die nieuwe fiets wilt uitzoeken, is dit geen probleem. Kom dan private shoppen bij BINK Fietsen! Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken. U kunt dan in alle rust het ruime assortiment in de winkel bekijken. U krijgt persoonlijke aandacht en advies.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 020 - 6472569 en via info@binkfietsen.nl