Skip to main content

Ben jij een liefhebber van de stoere armytrend? Dan kun je in de mode je hart ophalen met stoere sweaters, boots met studs en gave accessoires. Vanaf nu ook met een matching fiets, want sinds dit voorjaar is de Cortina U4 Raw Stone Bridge bij Bink Fietsen verkrijgbaar. Een robuuste stadsfiets in een armygroene kleur en met gave details.

Model: Cortina U4 Raw
Kleur: Stone Bridge
Prijs stadsfiets: v.a. € 689
Prijs e-bike: €1699

Populair

Cortina vindt dat een fiets meer is dan een vervoersmiddel dat je van A naar B brengt. Je fiets is net als je outfit een statement. Wij zouden dan ook het liefst voor elke look een andere fiets hebben! De U4 Raw Stone Bridge Matt is geïnspireerd op de populaire armytrend. De matgroene kleur, 3D-transfers onder de lak, zadel in camouflagelook, gave tag met type-aanduiding; het nieuwste model transportfiets van Cortina is weer een echte wannahave!

Ook als e-bike verkrijgbaar!

Als officiële Cortina Brandspot kun je bij Bink Fietsen altijd de volledige Cortina-collectie terugvinden, en dus ook dit gave model! De Cortina U4 Raw Stone Bridge is verkrijgbaar in dames- en herenvariant met zeven of met drie versnellingen en handremmen. De Cortina U4 Raw is er ook in een elektrische variant: de E-U4 Raw Stone Bridge. Deze uitvoering heeft acht versnellingen en handremmen.

WhatsApp chat

Welkom op de website van Bink Fietsen. De winkel en werkplaats zijn open!

Er mogen maximaal 8 klanten tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn. Ziet u dat het "vol" is, wacht a.u.b. dan even buiten.

Voor advies over een fietsaankoop mag u een afspraak maken. Plan een afspraak in via e-mail (info@binkfietsen.nl) of bel tijdens openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag op 020-6472569 (kies optie winkel). De werkplaats is open voor onderhoud en reparatie.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Groet,
Team Bink Fietsen


Onze richtlijnen:
🚲 Wij plannen afspraken in op dinsdag t/m zaterdag
🚲 Wij dragen een mondkapje
🚲 Wij wassen met regelmaat onze handen
🚲 Wij schudden geen handen en houden waar mogelijk gepaste afstand (1,5 meter) van onze klanten
🚲 Wanneer u griep of verkoudheid verschijnselen heeft, verzoeken wij u om niet langs te komen en eventuele afspraken te verplaatsen.

Wilt u liever niet de deur uit? Wij halen en brengen uw fiets graag. Meer informatie is te vinden op onze website.